"kojdag"

Idag tror jag det blir en riktig kojdag, en dag då vi ligger kvar länge i sängen och bara myser. En dag som denna då regnet står som spön i backen så är det skönt att inte ha några måsten. Vi ligger i sängen och hör hur regnet slår mot taket och hör hur elden knäpper i kaminen Och inte äns hundarna Vill gå ut. Giggen ligger här bredvid och tjollrar och kämpar för att få fram små ljud.


Not

Ikväll drog grannarna not. Så vi var med och tittade och hjälpte till. Det var en mysig kväll som bjöd på lite fika och några små harrar. Men nu känner man att det blivit höst i luften. Vi hade tyvärr tagit på oss lite för lite kläder. Fast jag älskar när hösten kommer, luften blir så frisk och klar. Bara man han vett att klä sig som sagt!


Skönhetssömn

Så mysigt att kunna ha sin son tryggt sovande i sin famn. Det är verkligen dagens mysigaste stund. Jag vill aldrig kliva upp utan bara gosa ner mig och känna hans doft.


Ammarnäs

I Ammarnäs sover vi skönt både jag och Gideon. Han sover i lilla barnsängen som jag och mina syskon sovit i som liten. Tänk så fiffigt att göra sängar som passar små och stora barn, bara att dra ut den i den takt som man växer.


Blomster

Fina faster Inger och kommer springande med dessa fina blommor i går kväll när vi landade i Ammarnäs. Efter kom Anders, det är inte lätt att hinna med när Inger sätter fart. Blommorna är så fina, jag skulle gärna ha det som brudbukett.


Trollungen

På hans små öron växer de finaste små håren, luden och go är han. Vår lilla trollunge!


Loppis

Vi har hittat en skönhet, den blev våran för 130 kr. Som hittat ;). Den är vår nya favorit plats och är perfekt att sitta och amma i och mysa med Gideon.


Vildhallon

Hallonen har mognat på sig, så när Gidde somnade passade vi på att plocka lite hallon. Ikväll blir det pannkaka med hallonsylt, mums :)


AC/DC

När Jespers idoler spelas på radion rockar far och son tillsammans :)


Lilleman

Pussgurkan


Fin skörd

Nu kan jag gå ut i trädgården och plocka in fina råvaror från min lilla trädgård. Är inte det lyx så säg!


Fint besök

Min farmor, Roger och faster Lajla och Marlene var förbi på fika och för att spana in Gidde. Han fick fin fina presenter. Det var så skönt att kunna sitta ute och njuta av fint främmande, fika och sol.


En dag på stan!

 Idag har vi förförsta gången varit en sväng med Gidde på stan. Han sov sig igenom nästan hela utflykten men en liten paus för amning, gullungen min. Efter några timmar på stan så var vi trötta alla tre så vi slocknade i soffan när vi kom hem. Att få mysa med lilleman är ju det bästa som finns!
Av fina flickorna Sofia och Petar har vi fått fina rosor. Tusen Tack!
 
 

"Lillgrodan min"

 Å jag bara älskar han små fötter de är så mysiga att pussa på och å små och rynkiga som en liten farbror.
När vi myser och han ligger på mage rör han benen som en liten groda.
 

vardagslunken

För varje dag sätts en ny pusselbit på plats, bit för bit så känns det bara bättre och bättre. Vi har en väldigt snäll liten kille. Aldrig har vi varit lyckligare!
Vårt nya vrålåk, en ny (begagnad) gräsklippare Nu går det snabbare och är roligare att klippa gräset, för vi har ju en hel del att klippa.
Jag och Gidde var ute på en Hallon-promenad med vagnen för att se om vildhallonen mognat på sig, men icke, vi får vänta en vecka till. Till middag i kväll tog vi upp några ny potatisar, så himla goda, men små. De vill nog växa på sig en månad till.
 
 

12-07-27 kl:17.57

Så kom då äntligen Gideon Fjellner.
 
 

RSS 2.0