Välkommen

Idag har jag gjort höst på bron, känns lite extra hemtrevligt och mysigare att komma hem när det står fina blommor och hälsar en välkommen. Jag har även gjort höst i växthuset och dragit upp alla plantor och rört om i jorden. När Björklöven har trillat ner blir det att gräva ner lite löv där också. Från Jordgubbsrevorna har jag tagit 21st och planterat dem i växthuset. Jag hoppas på att kunna äta jordgubbar tidigt nästa år :).


Höst ute...Höst inne!

Jag har äntligen fått tillbaka energin och lusten att piffa i huset! Efter att ha haft semester från huset i 5 veckor så längtar jag nu till att pyssla, måla och möblera om.


Hemma!

Efter 5 veckor med älgjakt och björnjakt är vi nu hemma i huset. Skönt att nu få komma hem och dola på i huset och göra höst ute och inne, samt att få lite rutiner i tillvaron. Det mår vi alla bra av inte minst lilleman. Borta bra men hemma bäst helt enkelt :)


Lilleman

Jag känner en liten kille som blir två månader idag :)


Egentid

Efter en morgon med baby mys och god frukost hos svärmor har jag nu intagit ryggläge med en god bok medan lilleman sover förmiddagsluren.


Morgon

" jag vaknar av en lite hand som stryks över min rygg. Utan att vända på mig så hör jag på hans andning att han är vaken. Jag ligger kvar och känner hur han rör sin lilla kropp. Efter en stund hör jag hur suget på tutten blir mer intensivt och ljudligt. När jag vänder mig om söker han efter bröstet, när hans mun möter bröstet infinner sig ett lugn i den lilla kroppen och det sprider sig en värme i mitt mamma hjärta."


Hotell mys!

Jag, Gideon och mamma myser på hotell Lappland. Det är nostalgi att vara tillbaka i Lycksele, många fina minnen som kommer tillbaka. Ikväll var vi och åt på den bästa pizzerian jag ätit på, Golden Bar. Jag tog min gamla favorit pizza som jag nästa alltid åt när jag bodde här. I morgon ska jag träffa en fin vän och ta en titt på stan.


Mammaledigt

 
Vi har inget annat än mysigt på mammaledigheten och pappaledigheten-älgjaktledighet. Vi kan unna oss att ligga kvar i sängen och ha familj mys. Eller njuta av att stiga upp i ottan och veta att man har en hel lång och härlig dag framför sig. Vi har haft tid att hälsa på fina vänner och tid att ta dagen som den kommer.
 
 


En soliga och fin dag promenerade jag till farmor Adas fina hus och fick mig några fina vintage kjolar.
 
 


Ammarnäs i höst skrud!
Klar och friskluft och sprakande fina färger.
 
 
 
Vi har tagit många promenader i både solsken och regn. Wira, vår halv pensionerade älghund är den perfekta barnvagnshuden hon är klok och går fot och drar framför allt inte o kopplet.
 
 
 
Min älskade lilla bebis!
Att kärlek till en annan människa kan vara så stor.
All lillemans vakna tiden så myser vi. Har jobbar på för att få fram så underbart söta små ljud och ler när vi tjollrar på med honom.
 
 
 
En dagsutflykt med fika i det fina vädret!
 
 
 
Jag och Lilleman har hållit tummarna för Jesper och Kill-Roy, och hur bra har det inte gått! Jesper har skjutit två älgar efter Kill och en björn. Vilken fanatiska jakt höst det är.
 
 
När gubben är i älgskogen är jag i bärskogen i Karlsten och plockar några liter.
 
 
 
 
 

Lycka!

Stort grattis till min jägare och hunn.


Sambo

De ser ut att ha haft det mysigt i jorden tillsammans.


Blåbärsjakt

Har idag varit på blåbärsjakt hittade en nytt bra blåbärs ställe. Syltkokningen sparar jag nog tills jag kommer tillbaka till Brån.


Kärlek


Älskade höst!

Luften är lite kallare, lite friskare, lite klarar och så underbar härlig årstid!


RSS 2.0