Advent

 
Advent, väntas tider. För ett år sedan gick vi bokstavligen i väntetider, men vi väntade inte på Jesus födelse och julafton utan vi hade just fått veta att vi tätnade vårt första barn och höll andan lite under de första kritiska veckorna. De var en advent med graviditetsillamående från helvetet och en magkatarr på det och en lång sjukskrivning. Men så här ett år senare sitter jag nu men en 4,5 månaders bebis som är så go och glad, advent ser så annorlunda ut i år, jag bakar och planer julmat till julafton och den 23 ska vi döpa Lilleman i Ammarnäs och sen julafton på det i Sorsele. vi täffar mammor med lika goa bebisar och njuter att ha mycket familjetid :)
Men som ni alla har märkt så har bloggen hamnat i skymundan. När jag startade bloggen förra sommaren var den tänkt att handla om renovering, inredning, loppisfynd och inspiration. Ni skulle få följa med i min dröm om ett liv på landen och under detta år var det inte bara den drömmen som slagit in. Drömmen om ett barn var så mycket större och nu har även den slagit in och jag är så tacksam. Men med ett barn på armen blir det lite renovering och babymys prioriteras högre. Bloggen kommer därför att ligga nere för mitt familjeliv är mitt eget och ingenting jag vill visa upp på bloggen. Men man vet aldrig kanske tar jag upp bloggen igen när vi ska dra igång med det stora renoveringen av köket, golv och tarppen upp till övervåningen.
 
Jag vill tacka för alla som följt med via blogg och önska er god jul och ett gott nytt år!
 
 
Hundarna har lärt sig att det kan trilla ner något när lilleman äter
 
 
nu är det jul...
 
 
...här i vårt hus!
 
 
Hej då alla fina!

Kommentarer
Postat av: Yvonne (Malins mormor)

Har varit så roligt och härligt attfölja er renovering av huset. Ni har verkligen lyckats att få ett mysigt och fint hem.Önskar er nu en riktigt GOD JUL och allt gott inför det nya året.

Kram Yvonne

2012-12-17 @ 21:44:10
Postat av: Ebba

Vi har kollat up dina besökare och vi tror att du kan tjäna minst 1000 kr varje månad om du börjar rekrytera nya medlemar till vårt blogg nätverk bloggbesokare.se.Vi betalar 2 kr för en ny medlem + 50 % av deras investering på vårt sajt till ditt konto.Du kan välja sen att dra pengarna via paypal eller köpa själv en av våra vip eller mynt paketer som du kan använda för att få traffik eller som annonsering av din blogg.Trevligt att läsa om dig :)

2013-09-04 @ 10:01:46
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0