Kill

Min Älskade lilla hund!
Han älskar att vara ute och vill vara med överallt han går efter mig från rum till rum.
Man kan se att när vi är många som är hemma så har han lite svårt att hålla koll på alla i flocken så han tycker det är bäst när vi sätter oss och äter eller fikar för då kan han ligga underbordet och ha koll på oss och lätt  se om någon går från bordet och sedan följa efter den personen.
Men på morgonen är det annorlunda då vet han så väl att han inte kommer att få följa med så då tar han sov morgon och ligger kvar på sin plats, lite koll ha han när vi går från bordet för att se om någon av oss inte orkade äta upp gröten.
Sen så när vi ska ut och han ser att vi klär på oss och sätter på oss reflexvästarna då vet han så väl att vi ska ut och att han ska med. Då har han jätteivrig och gnäller lite och springer fram och tillbaka i hallen. Men sätter man då på honom selen och kopplet (som på bilden) så står han blixt stilla och rör sig inte ur fläcken. Han lägger öronen bakåt och ser inte alls ut att gilla det. Men jag lovar er att älskar det för öppnar man dörren är han samma livliga hund igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0