Vagn

Vilket träsk man ska vandra för att hitta en vagn, det var verkligen en helt ny värld. Men efter att ha prata med vänner och läst lite om olika barnvagn test så kände jag att att självklart vill man ha en säker och stabil vagn. Men 2012 så är alla det. Och då handlade det viktigast om modell, en modell som skulle passa oss med grus väg, djup snö och leriga vägar. Då blev det ett Emmaljunga classic sport.
Vi valde att köpa begagnat och det har för oss aldrig varit någon diskussion, vi som bor nära en stor stad där det köps och köps, vi lever i otroligt konsumtions samhälle där allt hela tiden ska vara nytt.  Det ligger otroligt många fina vagnar på tex blocket som bara är använda till ett barn och är super fint skick. sen är vagnarna så bra kvalité i sig tex att allt tyg går att tvätta i tvättmaskin och att tex däck går att byta och köpa nya.
Jag hade ändå krav på färgen, jag ville ha en mörk-vagn så vi slog då till när vi hittade denna Emmaljungan classic sport som var svart.KIll-Roy ryms bra bredvid vagnen.

Vi köpte en kombinerad sitt och liggvagn men en mjuklift som lilleman kan ligga i den första 6månaderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0